SHOARMA GRILLROOM MAMA

SHOARMA GRILLROOM MAMA De lekkerste gerechten uit Mama's keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 837 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Grillroom Mama. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 19:05 Eten was weer top en lekker snel en goed warm geleverd
29 jun 2022 om 16:08 Het eten was goed, warm en we hoefden niet heel erg lang te wachten.
25 jun 2022 om 18:01 Aanrader, heerlijk shoarmavlees!
25 jun 2022 om 9:52 Kipsalon besteld. Was opgewarmd in magnatron, verbrandde taaie pitabroodjes.Sla en patat was gewoon gekookt dus zeer slap. Kaas was niet geroosterd maar overal door heen gezakt. Ga nooit meer iets bestellen daar.21.00 euro weggegooid
22 jun 2022 om 19:24 Super lekkere mix gril niet op te krijgen
13 jun 2022 om 20:13 Was eigenlijk dicht . Maar toch voor ons de bestelling gedaan . Moesten het alleen halen . Super bedankt MAMA
10 jun 2022 om 20:31 Erg lekker & super snel bezorgd. Was alleen onduidelijk of er saus bij de broodjes shoarma zat dus ik had maar extra besteld. Ze zaten er al standaard bij, dus ik eet dit weekend knoflooksaus :).
8 jun 2022 om 22:14 Zoals altijd gewoon 2 broodjes shoarma besteld, maar deze keer heb ik echt niet lekker gegeten. Sausjes waren niet lekker en ik ben opeens ruim €4,- duurder uit dan normaal.
28 mei 2022 om 23:52 Alles was top!
19 mei 2022 om 6:42 Goed en lekker eten
14 mei 2022 om 20:23 Snelle bezorging en heerlijk gegeten, zoals altijd
11 mei 2022 om 21:47 Snel bezorgd, prima kwaliteit eten, zeker voor de prijs.