SHOARMA GRILLROOM MAMA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1046 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Grillroom Mama. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 14:38 Heerlijke Spare ribs en zoveel dat ik het als grote eter net opkon. Slaatje was lekker. Patat was slap, maar dat kan niet anders. Patat was wel lekker met kruiden eroverheen. Een 9 waard.
28 apr 2024 om 19:55 Goed en eten lekker
28 apr 2024 om 19:15 Was heel lekker, ook de sauzen
17 apr 2024 om 21:02 Eten was heerlijk. Alleen bij bezorgen zou mss een vakkenbakje beter zijn dan alles apart. Friet in een papieren zakje. Vlees in een alu schaaltje. Maar smaakte prima
15 apr 2024 om 18:22 Het eten was weer heerlijk en snel bezorgd door vriendelijk bezorger.
5 apr 2024 om 19:08 Altijd goed eten en snel bezorgd
5 apr 2024 om 7:46 Was goed eten
30 mrt 2024 om 20:31 Heerlijk eten !
30 mrt 2024 om 9:20 Toen het eten kwam dat alles saus van de eten lekte helenmaal de gang en de tas van de bezorger zag er niet uit door dat!
29 mrt 2024 om 19:53 Het eten was als gewoonlijk zeer goed. Alleen het minimum bestel bedrag 25 euro ligt nu wel erg hoog zeker als je voor 1 persoon besteld.
17 mrt 2024 om 20:52 Het eten was heel goed lekkere patat ook goed prijs / kwaliteit. 1 ding vind ik jammer ik heb kabab besteld maar er stond niet bij wat voor kabab het was ik ging uit vond doner kabab maar dat was het dus niet het was wel lekker .
11 mrt 2024 om 8:13 OP tijd geleverd en heerlijk spare ribs die zo van het bot afviel